Kleding

Boxershort anno 2022

Het komt zelden voor dat wanneer iemand mode zegt, anderen herenondergoed als een optie beschouwen. Voor hen zijn het de kledingartikelen en outfits die in aanmerking komen om te worden geteld als modieuze stukken in plaats van hun eigen ondergoedstijlen. Als je de laatste decennia van de intieme kledingstijlen bekijkt, zul je zien dat de ontwerpers en merken heel hard hebben gewerkt om de aandacht van de mannelijke bevolking op hun intieme behoeften te richten.

Het bewustzijn en het harde werken hebben eindelijk hun vruchten afgeworpen met mannen die op zoek zijn naar opties die trending zijn voor hun modieuze eronder. Nu doen mannen hun best om de juiste snit, ontwerpen, stoffen, zakjes en zelfs stijlen te vinden die passen bij hun lichaamsbouw en hun algehele persoonlijkheid. Met de betrokkenheid bij technologie en de behoeften van de mannelijke anatomie, is de industrie dienovereenkomstig getransformeerd om aan de behoeften van de individuen te voldoen.

Als je wilt weten wat de ondergoedtrends zijn voor modieuze mannen die nooit uitsterven, dan is dit de juiste plek voor jou. Dit artikel legt de verschillende geheimen of trends vast die, als je ze volgt, een modieuze man zou zijn.

Ga voor de slankere pasvorm Of je nu heel hard hebt gewerkt om de gewenste lichaamsbouw te krijgen of te lui bent geweest en de afgelopen kerst hebt besteed aan het bewaren van taarten en donuts voor jezelf, dit aspect is gebruikelijk voor beide. Een bepalende pasvorm met een slankere uitstraling is wat uw aandacht vraagt. Of je nu kiest voor boxershorts voor donderende dijen of herenstrings voor slankere benen, zorg voor een gedefinieerde pasvorm aan de buitenkant. Alles wat omvangrijk of opeengepakt in één is, wordt niet geaccepteerd. Met dit aspect verfraait uw persoonlijkheid en komt alleen het beste van u op de voorgrond.
Kleuren zijn een must voor de sexappeal De tijd dat kleuren niet beschikbaar waren in onderkleding voor mannen, is lang voorbij. Nu zou je de helderste en meest mannelijke tinten vinden in de online winkel voor herenondergoed. Terwijl Joe Snyder een iconische naam is die kleuren naar de merkpopulatie bracht, zijn er andere merken zoals Intymen, Andrew Christian die veel te sportief kleuren gebruiken. Je hebt misschien de meeste zwart-witte paren, maar het is tijd voor jou om geel, roze, paars, limoen, magenta, turkoois en nog veel meer in te pakken. Misschien vind je labels die veelkleurige ontwerpen terugbrengen om de onderkant er modieuzer uit te laten zien dan een paar jaar geleden. Hoewel effen stoffen al een tijdje de kenmerkende favoriet van mannen zijn, beginnen de Azteekse ontwerpen, stippen, ruiten en meer de ogen van de dragers visueel te plezieren.
Signature-stoffen zijn de beste voor u Als u denkt dat de nieuwere trends nieuwere stoffen zouden opleveren en ze beter zouden maken dan de stoffen die u nu gebruikt, heeft u het mis. Als katoen en nylon degenen zijn waarop u altijd hebt vertrouwd, moet u hetzelfde blijven doen. Als je kijkt naar de nieuwere stijlen, zoals gewatteerd ondergoed of andere kledingstijlen, zul je zien dat ze opzettelijk zijn gemaakt van katoen, nylon, polyester of andere stoffen waar je naar opkijkt voor je normale behoeften. Het enige dat u hoeft te zien, is de verhouding spandex/elastaan/lycra met de andere basisstof. Als je meer elasticiteit wilt, kies dan voor de paren die ongeveer 20% -22% spandex hebben, terwijl bij herenstrings waarvan de zijkanten bloot zijn, de kleinere hoeveelheid ook voldoende is.
Wees de fashionista die je perfect onder de mode wilt hebben.